Найкращі безкоштовні підручники для вивчення англійської

Найкращі безкоштовні підручники для вивчення англійської

Результат пошуку зображень за запитом "books for learning english grammar for different levels"На полицях книгарень та в інтернеті можна побачити силу-силенну різноманітних підручників для вивчення англійської — як для початківців, так і для тих, хто хоче поглиблено опанувати мову. Не всі з них є настільки якісними для ефективного навчання, а деякі можуть навіть збити з пантелику.
Якщо ви вчитеся в університеті або ж на мовних курсах, то швидше за все вже отримали рекомендації від викладачів стосовно того, яку методичну літературу обрати. У кожного викладача є улюблені видавництва та автори. Та якщо плануєте займатися додатково, зверніть увагу на наш гід у світі якісних та цікавих підручників з англійської мови.
На цьому сайті ви знайдете багато підручників, які найкраще підійдуть для початківців (рівні Beginner — Pre-Intermediate). Тут є література, присвячена базовій граматиці та основам спілкування. Крім підручників, у цій корисній інтернет-бібліотеці можна скачати й робочі зошити із різноманітними завданнями, що відповідають матеріалам підручників.
Варто також “погуляти” по сайту — тут розміщено подкасти для закріплення навичок аудіювання, а ще є можливість виконувати різноманітні лінгвістичні завдання у режимі онлайн.

Face2Face

Це один із найпопулярніших в Європі курсів вивчення англійської мови. Серія книг поділена на рівні складності, тож кожен зможе знайти для себе відповідний підручник. В основі курсу — так звана комунікативна методика. Фахівці визнають, що це один із найефективніших шляхів швидко опанувати розмовну англійську та навчитися сприймати її на слух.

Face2Face надзвичайно динамічний курс, з ним цікаво працювати навіть самотужки завдяки великій кількості мультимедіа. На сайті можна безкоштовно завантажити і підручник, і робочий зошит до нього, а також відповідні аудіо- та відеоматеріали.

Headway

Підручники Headway вважаються одними з найкращих для дорослих, що хочуть вивчити або покращити свою англійську. Кожен курс, незалежно від рівня (від Beginner до Advanced), допомагає засвоїти всі чотири базових навички — читання, аудіювання, письмо і говоріння. Навчання з Headway — це завжди комплексний підхід, розробники курсу гарантують впевнене володіння мовою як на рівні побутового спілкування, так і при написанні текстів.

Introduction to Academic Writing

Підручник стане справжньою знахідкою для тих, хто хоче навчитися писати англійською, у тому числі й для складання міжнародних іспитів. Ви дізнаєтеся про те, як структурувати текст у різних жанрах — від ділового листування до академічного есе, як виробити власний стиль і водночас дотримуватися базових принципів письма в англомовному світі. Крім теорії, автори підручника пропонують виконати низку практичних завдань, аби навчитися застосовувати набуті знання.

English Grammar In Use

Якщо ви хочете раз і назавжди засвоїти навіть найскладніші правила англійської граматики — сміливо обирайте підручник Мерфі. Червоний для початківців, синій для рівнів Intermediate+. Посібник побудовано таким чином, що спершу студент читає та засвоює правило, далі йому пропонують виконати вправи на закріплення вивченого матеріалу.

4000 Essential English Words

Підручники цієї серії можуть видатися заскладними для новачків, однак для тих, хто володіє англійською на середньому рівні і вище це чудовий спосіб збагатити свій словниковий запас. Повний курс складається з шести підручників, загалом автори обіцяють близько 4000 нових слів. На перший погляд це не так і багато для об’ємного курсу, однак матеріали в посібниках структуровані таким чином, щоб їх було легше запам’ятовувати.

Після кожного розділу є добірка лексичних тестів та завдань,  а також текст, у якому нові слова введено у зручний для запам’ятовування контекст. Цікаво, що тут ви не знайдете “зайвих” слів, а лише широковживані, які неодмінно знадобляться в побутовому спілкуванні.

All Clear! Idioms in Context
Цей курс присвячений англійським ідіомам, їхньому походженню та прикладам використання в живому спілкуванні. Завдяки яскравим ілюстраціям, матеріал засвоюється легко і приємно. А диктанти, ігри та інші цікаві завдання з практичної частини допоможуть перевірити, чи закріпилися популярні англійські фразеологізми у вашій пам’яті.

Коментарі

Популярні публікації