ТОП-9 найкращих додатків для безкоштовного вивчення англійської

ТОП-9 найкращих додатків для безкоштовного вивчення англійської

Результат пошуку зображень за запитом "learning english apps"
Для того, щоб вивчати англійську мову, тепер не обов'язково купувати дорогі книги. Усе потрібне для практики може вміститись у вашому смартфоні.
Навіть звичної дороги на роботу може вистачити для одного заняття з англійської. Ми зібрали для вас найкращі безкоштовні додатки, які зможуть значно покращити вашу англійську.

LinguaLeo

Один із найвідоміших сервісів для вивчення англійської мови. Окрім сайту, у компанії також є дуже функціональний додаток. Програма підходить і дітям, і дорослим з різними рівнями мови. Перед початком навчання програма аналізує ваші знання та пропонує вам найоптимальніші завдання.
Duolingo
Додаток побудований у формі дерева досягнень – аби перейти до наступного рівня потрібно набрати певну кількість балів. Додаток тренує і граматику, і правопис, і словник. Тобто усе, що потрібно для комплексного вивчення мови. Окрім англійської, додаток також пропонує на вибір ще 5 мов.
Words
Цей додаток допомагає вивчати нові слова, тренувати правопис та вчитись сприймати слова на слух. Програма підходить людям з усіма рівнями знання мови – як і в інших випадках додаток підлаштовується під ваші знання. До того ж, програма доступна навіть у режимі офлайн.
Easy Ten
Головна ідея програми – з нею ви зможете вивчати мінімум по 10 слів на день. Програма не потребує багато часу та обере найважливіші для вас слова. У словнику програми більше 22 тисяч англійських слів.
Learn English
Головний акцент у додатку – це вивчення граматики. У програмі зібрано багато тестових матеріалів, а також аудіофайли та різноманітні тексти для закріплення матеріалу.
LearnEnglish Podcasts
У цьому додатку не потрібно нічого писати чи виконувати різні завдання. Там лише зібрані аудіоуроки, які допоможуть краще сприймати мову на слух. Додаток підходить людям, у яких досить хороший рівень англійської.
Новий подкаст виходить кожних 2 тижні. Його можна скачати на телефон та слухати навіть в режимі офлайн.
Babbel
Програма допоможе вам вдосконалити граматику та розмовні навички. Додаток націлений на вивчення нових слів та фраз. Єдиним суттєвим недоліком є те, що він не підтримує української чи російської мови.
Memrise
Додаток пропонує багато програм для вивчення різних мов, англійської в тому числі. Усі завдання та курси склали самі ж члени спільноти Memrise. Додаток доступний як онлайн, так і офлайн. Тож вам непотрібно постійно шукати мережу, аби вчити англійську.

Busuu

Додаток – це така собі соцмережа для вивчення різних мов. Ви можете вивчати одну з 11 мов за допомогою вправ та словника. Окрім цього усі юзери можуть ділитись своїм досвідом та лайфхаками по вивченню нових слів чи граматики.

Коментарі

Популярні публікації